Wie wordt winnaar fotowedstrijd 'lucht'?

Morgen, tijdens de autovrije zondag wordt de uitslag van de fotowedstrijd ‘lucht’ bekend gemaakt. Wethouder John Steegh van Milieu en Verkeer zal om 12.00 uur op het Stadhuisplein de winnaars feliciteren. In totaal hebben 25 leidenaren veertig foto’s ingestuurd. Twee maanden geleden is de fotowedstrijd uitgeschreven door de gemeente Leiden, GGD Hollands Midden en Milieudienst West-Holland. Dit in het kader van de campagne voor verbetering van de luchtkwaliteit in onze Sleutelstad.

De gemeente wil de inwoners bewuster maken van het effect van hun eigen keuzes op luchtkwaliteit, door bijvoorbeeld eens wat vaker de fiets te nemen of gebruik te maken van openbaar vervoer. Meer info: www.leiden.nl/lucht

Jury

De jury, bestaande uit Wim van der Vlugt (Gemeente Leiden), Bram van den Berg (Milieudienst West-Holland) en Marieke Schellart (GGD Hollands Midden) heeft gelet op thema, zeggingskracht en compositie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×