De 'bledder-droog-houder' is vanaf volgende week te koop.

3 Oktober dit jaar droog

Wat het weer ook is tijdens de viering van Leidens Ontzet; iedereen kan dit jaar in stijl droog blijven. De 3 October Vereeniging heeft namelijk een heuse 3-octoberplu aan het assortiment 3-october ‘must-haves’ toegevoegd. Ook zijn er dit jaar haringveilige handschoenen verkrijgbaar. Zonder vingertoppen, dus een harinkie eten kan zonder de wollen wanten vies te maken. Nieuw zijn ook de Leidse Lichtjes. Deze zijn prima bruikbaar tijdens de Taptoe en de Reveillle. Naast de bovengenoemde zaken zijn er ook dit jaar weer 3-octoberpetjes en -shawls verkrijgbaar.

Alle 3-october items zijn vanaf half september te koop bij de Hema en V&D.

Leiden 3 Oktober 2007


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×