Foto uit de 'keukenserie' van Inge Reisberman.

Ledententoonstelling 2007 bij Ars Aemula

Afgelopen zaterdag vond de feestelijke opening plaats van de ledententoonstelling 2007 van Ars Aemula, het Leidse schilder- en tekengenootschap. De opening werd verricht door Lucia Steinbach, beeldend kunstenaar en al sinds 1957 lid van deze kunstenaarsvereniging. Muzikanten van het Ming Jazz Ensemble verleenden hun muzikale medewerking. De leden exposeren elk met één werk in de sfeervolle ruimte van het 17e eeuwse Ars-gebouw aan de Pieterskerkgracht. Er zijn schilderijen, foto’s, grafiek en ruimtelijk werk te zien.

De tentoonstelling loopt tot en met 30 september. Tijdens de Kunstroute Leiden op 22 en 23 september is zowel de ledententoonstelling te bezoeken als ook de overige delen van het prachtige gebouw. Verschillende kunstenaars zullen in diverse ruimtes een presentatie geven van hun werk. Meer info: www.arsaemula.nl

Openingstijden: vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Tijdens de Kunstroute op 22 en 23 september van 12.00 tot 18.00 uur.

Ars Aemula is gevestigd op de Pieterskerkgracht 9a in Leiden. De toegang is gratis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×