Alles over borstvoeding en baby's in Diaconessenhuis

Ter gelegenheid van de Week van de Borstvoeding, organiseert het Diaconessenhuis een informatiemarkt. Op deze markt is van alles te vinden over borstvoeding en andere babygerelateerde onderwerpen. Zo houden enkele lactatiekundige praktijken miniconsulten, geeft de Vegro informatie over kolven en geeft Valent RDB voorlichting over babymassage.

Ook zijn er verpleegkundigen van de verloskamers aanwezig, die informatie geven over (poliklinisch) bevallen. Wie wil, kan ook een rondleiding volgen waarbij verloskamers worden bezocht.(Aanstaande) moeders die de informatiemarkt willen bezoeken, hoeven geen patiënt van het Diaconessenhuis te zijn. Ze mogen hun kinderen meenemen, want voor kinderopvang voor kinderen tot 4 jaar, wordt gezorgd.De informatiemarkt vindt plaats op maandag 1 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur. De locatie is de kapel van het Diaconessenhuis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×