Nieuwe duo-raadsleden voor D66

Duo-raadslid Lise-Lotte Kerkhof van D66 zal per direct haar plek in de Commissie Onderwijs & Samenleving inruilen voor de Commissie Bestuur en Leefbaarheid. Ze neemt daar de plek in van Jeffrey van Haaster die een jaar gaat studeren in Parijs. Haar plek in de Commissie Onderwijs & Samenleving wordt niet ingevuld. Daar zit namens D66 voortaan alleen Aad van der Luit. D66 heeft er ook een nieuw duo-raadslid bij. De net be√ędigde Elze ’t Hart zal als duo-raadslid plaats nemen in de Commissie Bestuur & Leefbaarheid.

Lise Lotte Kerkhof zal in deze commissie gaan over bestuur en dienstverlening. Elze ’t Hart zal met de veiligheid en omgevingskwaliteit aan de slag gaan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×