'Verlijning'- de lijn als beeld van Tineke Porck

Tijdens de Leidse Kunstroute is in Galerie Sidac Studio een tentoonstelling te zien met werk van Tineke Porck. Deze expositie draagt de naam: ‘Verlijning’- de lijn als beeld. In het werk van Porck ziet men getrokken lijnen in olieverf, horizontalen en verticalen, maar ook losse lijnen, en verbindende lijnen. Sommige schilderijen zijn helder, andere zijn ondoordringbaar geworden door de veelheid aan lijnen. Wat ligt achter, wat ligt voor en is een vlak ook een lijn? Meer info over de kunstenaar: www.studiocinqo.com/tinekeporck

Preview: 21 september van 15.00 tot 16.30 uur. Openingstijden tijdens de kunstroute: 22 en 23 september van 11.00 tot 18.00 uur. Meer info: www.sidacstudio.nl

Galerie Sidac Studio, Hogewoerd 77 te Leiden

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×