'Doble Impacto'. Foto: PR

'Doble Impacto' nieuwe generatie 'Buena Vista Social Club'

De Cubaanse topband ‘Doble Impacto’ is weliswaar gevestigd in België, maar mag zich toch zeker rekenen tot een ‘volbloed’ Cubaanse band. In 1998 richtten componist/instrumentrist Juan Carlos Rosquete (Havana 1970) en pianist Javier Arenas de band op met nog twee andere Cubaanse muzikanten. Door de jaren heen is de band uitgebreid naar een bezetting van negen sublieme bandleden. ‘Doble Impacto’ wordt ook wel de nieuwe generatie van de Buena Vista Social Club genoemd.

Het optreden vindt plaats op zaterdag 22 september in het Leidse LVC. Vooraf kan men deelnemen aan een workshop Salsadansen door de Leids-Cubaanse dansschool Salsiando. Na afloop is er een salsalounge met muziek van DJ Angel. In de bovenzaal is er Brazil Zouk met DJ Mano. Meer info: www.lvc.nl

LVC, Breestraat 66 te Leiden

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×