Olga Zuiderhoek en Porgy Franssen, foto: PR

Dernière Virginia Woolf in Leidse Schouwburg

‘Wie is er bang voor Virginia Woolf?’, winnaar van de Toneel Publieksprijs, is nog maar één keer te zien in Nederland en wel in de Leidse Schouwburg. Hier ging deze succesvolle voorstelling ook in première. Het meest bekende kiftende theaterkoppel, George en Martha wordt voortreffelijk neergezet door Olga Zuiderhoek en Porgy Franssen. Het stuk van Edward Albee staat symbool voor de Amerikaanse cultuur en het hopeloos mislukken van de ‘American Dream’. De cynische, wrede en lachwekkende dialogen van het echtpaar staan voor Albee in relatie tot de nietszeggendheid van de moderne tijd.

Dinsdag 25 september aanvang 20.15 uur. Kaarten kunnen gereserveerd worden op telefoonnummer: 0900-900 1705 (25 ct pm), of via de website: www.leidseschouwburg.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×