Sayantani Dhar Ghosh, bekend om haar Odissidans, een traditionele Indiase dansvorm. Foto: PR

Multicultureel wereldconcert met 'Taalmantra'

De Turkse arbeidersvereniging (HTIB) organiseert een multiculturele wereldmuziekavond voor alle culturen. De internationale ‘fusion’ band ‘Taalmantra’ zal een swingend, maar zeker ook een hele interessant optreden verzorgen. De groep bestaat uit een kern van drie topmuzikanten: Rishabh Dhar en Saptarshi Roy uit India en de Nederlandse Annelies Erwich. Zij spelen interculturele ritmes op de Pakhawaj, het oudste Indiase percussie instrument, synthesizer, conga’s, djembé en andere percussie instrumenten. Onder de titel ‘A fusion where East meets West’ worden er opzwepende ritmes en melodieën uit India, Afrika, Zuid-Amerika en Japan ten gehore gebracht. Daarnaast is er een speciaal optreden van Ashoka Dhar, die oude Indiase klassieke zang brengt en van Sayantani Dhar Ghosh, die de traditionele Indiase dans laat zien.

Zaterdag 22 september aanvang: 20.00 uur; zaal open 19.30 uur. Meer info en kaarten: 071-5214355 of 06-52377972

Voor meer info over Taalmantra en enkele demo’s: www.taalmantra.com en www.myspace.com/taalmantra

Eksterpad 4, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×