Amerikaanse bands naar Leiden

Op 4 oktober treden in het LVC twee veelbelovende Amerikaanse bands op. Organisator Hans van Polanen is alvast laaiend enthousiast: “Ondanks de voor Leidenaren bijna onmogelijke datum heb ik het aanbod om twee jonge talentvolle bands uit Amerika neer te zetten direct geaccepteerd. Het eerste Europese optreden van de uit Louisville afkomstige formatie CABIN zal voor een aangename verrassing gaan zorgen. Met hun eerste album, ‘Govern the good Life’, schoten de mannen en vrouw van Cabin al erg dicht bij de roos. De tweede cd, ‘I Was Here’, landt er middenin!

Van Polanen: “Tussen hun eerste jeugdhuisoptredens en hun tweede cd zit een lange weg. Die leverde hen onder meer een enorme live reputatie op. Voor de liefhebbers van Ryan Adams en Bruce Springsteen is er tenslotte Hayward Williams. Zijn nieuwste album “Another Sailors Dream” kenmerkt zich door een heerlijke vloeiende melodieuze lijn. Williams, die zelf naast gitaar ook bas, piano, harmonica en glockenspiel sluit zijn uitmuntende album af met Thunder Road. Een van de mooiste liedjes aller tijden maar dan anders.”

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×