SP: "Kom inspreken over de RijnGouwelijn"

Nu Gedeputeerde Staten van de provincie Zuid-Holland hebben aangekondigd de aanleg van de RGL door de Breestraat te willen doordrukken, moeten Provinciale staten moet daar nu een definitief besluit over nemen. Dat valt op 17 oktober. Iedereen die dat wil kan vrijdagmiddag 28 september om 14.00 uur in het provinciehuis inspreken bij de provinciale commissievergadering, waar over het voorgenomen besluit wordt vergaderd. De Leidse SP roept iedereen op dat te doen. “Mocht u of uw organisatie in een later stadium nog officiëel bezwaar willen aantekenen tegen het besluit van de provincie, of zelfs juridische stappen willen ondernemen, dan bent u verplicht om vrijdag te komen inspreken. Anders bent u in het verdere proces niet officiëel ‘belanghebbende’, zo waarschuwt de partij.

In elk geval OV-reizigersorganisatie ROVER, de Stichting Openbaar Vervoer op Maat (STOOM), en de Leidse Fietsersbond hebben aangekondigd in te zullen spreken. Ook wethouder John Steegh (verkeer) zal dat doen.

Iedereen die wil inspreken, moet zich tenminste 48 uur voor aanvang van de vergadering opgeven bij de commissiegriffier, Wouter Knop, w.knop@pzh.nl of tel. 070-4416494. Bij afwezigheid van de commissiegriffier kan contact worden opgenomen met statengriffie@pzh.nl.

Leiden RijnGouwelijn


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×