Leerlingen halen bezem door wijk

Woensdagmorgen gaan leerlingen van de basisscholen De Schakel, De Morskring en de Pacellischool de straat op om hun wijk schoon te maken. De actie start op het schoolplein van basisschool De Schakel aan de Storm Buysingstraat. De kinderen zullen in groepjes door de wijk trekken en de omgeving opruimen. Het is de vierde keer dat scholen mee doen aan een dergelijke schoonmaakactie, waarbij ook in de les aandacht wordt besteed aan een schoner en beter milieu.

De actie wordt ondersteund door de woningbouwverenigingen Portaal en Sleutels van Zijl en Vliet, de Leidse Welzijnsorganisatie (LWO), Toezicht door Jongeren en door de Gemeente Leiden. Om 10.45 uur zal wijkwethouder Paul Jonas het startsein geven voor de schoonmaakactie in De Mors.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×