Collectanten gezocht voor dierenasiel

Dierenasiel Stevenshage is met spoed op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met de collecte in Leiden. Ook dit jaar mogen collectanten in de eerste week van oktober langs de deuren om geld op te halen voor de asieldieren. Dierentehuis Stevenshage ontfermt zich jaarlijks over circa duizend honden, katten en andere dieren. “We hebben in de zomer al een oproep gedaan voor nieuwe vrijwilligers, maar er zijn nog altijd straten waar we niet kunnen collecteren. We kunnen overal nieuwe mensen gebruiken; met name in Leiden zuid-west. Daarnaast is de nood hoog in de wijk Roomburg, want daar hebben we geen enkele collectant”, vertelt collecteco√∂rdinator Sylvia Reyngoud.

Wie zin heeft om voor de asieldieren te collecteren, kan zich aanmelden via collectant@dierenasielleiden.nl of telefoonnummer 0900-2020898.

De collecteweek wordt zaterdag 6 oktober afgesloten met de Open Asieldag. Iedereen is van 11.00 tot 16.00 uur welkom om het asiel en de dieren te komen bekijken. die dag wordt er ook een rommelmarkt gehouden en is er een lotenverkoop, waarvan de opbrengst naar de asieldieren gaat. Ook is er een informatiemarkt en een poffertjeskraam en kunnen kinderen zich laten schminken.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×