In een stralende zon werd zondag het 5e Burgerbaltournooi gespeeld in de Burgemeesterswijk. (Foto: PR).

Burgerbaltoernooi in Burgemeesterwijk

Afgelopen zondag werd aan het veldje van de Burggravenlaan de 5e editie van het Burgerbal gespeeld. Dit voetbaltoernooi van de Burgemeesterswijk was weer een groot succes. Het weer was fantastisch en de 16 teams waren zeer aan elkaar gewaagd. Dit jaar werd het toernooi gewonnen door Streefkerk United,het team van de Mey van Streefkerkstraat. In de finale versloegen zij de Graaf Hamburgers van de Burggravenlaan.

Ook waren er een presentatieprijs (the Red Devils van de Roodenburgerstraat, een pechprijs (Nienke verloor een kies tijdens een wedstrijd) en een scheidsrechtersprijs. Deze ging naar alle scheidsrechters samen omdat ze allen erg goed hebben gefloten. Alle kinderen kregen een vaantjeals aandenken aan dit toernooi. Het toernooi werd als vanouds georganiseerd door de Burgermannen, een groep vaders uit de wijk die samen wekelijks voetballen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×