SP Leiden: "Partijproblemen zijn groeipijnen"

Op 11 september heeft de afdeling Leiden van de SP een voorbereidende vergadering gehouden voor de regioconferentie en de partijraad die binnenkort gehouden worden. Daarbij kregen voorzitter Tim van Houten en gemeenteraadslid Eva de Bakker een aantal lastige vragen van de leden te beantwoorden. Zaken als de positie van het Zutphense gemeenteraadslid Yildirim en de afdrachtregeling liggen veel leden zwaar op de maag. De SP-ers concludeerden dat dit soort kwesties vooral worden veroorzaakt door de sterke groei van de partij en de groeipijnen die daar het gevolg van zijn. “De scholingsafdeling kan die groei moeilijk bijbenen, waardoor niet iedereen de ideologische uitgangspunten van de SP goed kent, zelfs de kaderleden die volksvertegenwoordiger of bestuurslid zijn missen daardoor essentiële scholing,” zo schrijft Van Houten in zijn verslag van de bijeenkomst.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×