24 winnaars bij Rabobank Wensenfonds

Gisteren is in het Rijksmuseum van Oudheden bekendgemaakt welke 24 wensen van organisaties, stichtingen en verenigingen uit de regio vervuld zullen worden.Dit jaar vond alweer voor de vierde keer het Rabobank Wensenfonds plaats.In totaal dongen er 52 wensen mee naar vervulling.

Deze wensen waren onderverdeeld in de categorieën zorg, buurt en wijk, maatschappelijke dienstverlening, cultuur en muziek, sport en onderwijs.De inwoners van Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest konden stemmen op de wensen die hun het meest aanspraken. Zij brachten in totaal 11.314 stemmen uit, een recordaantal.Met 1113 stemmen werd Ouderensoos “Ons kent ons” de grote winnaar. De wens om het Petruszaaltje op te knappen, wordt dus binnenkort vervuld.Verder kunnen de leerlingen van Basisschool De Schakel juichen, zij krijgen namelijk een aantal speeltoestellen.Ook de medewerkers van de Rabobank uit Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest mochten hun stem uitbrengen. Dankzij hun stemmen krijgt de rijbak van Manege Moedig Voorwaarts nieuwe bodembedekking.Tenslotte werd er ook een sympathieprijs uitgereikt aan de vrouwenopvang Rosa Manus. Hun wens is een circusproject voor moeders en kinderen.De 24 wensen zullen voor maart 2008 zijn uitgevoerd.Ook volgend jaar zal er weer een Rabobank Wensenfonds georganiseerd worden. In verband met het vijfjarig bestaan, zal het aantal meedingende wensen dan nog groter zijn.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×