Aikido-prof verzorgt stages

In november krijgt de Leidse Aikido-vereniging Shi Zen Ryu bezoek van Aikido-grootmeester Kiichi Hine sensei. Deze internationaal vooraanstaande Japanse leeraar beoefend al zo’n 45 jaar Aikido en heeft de nodige Aikido-titels behaald.

Hij zal op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 november stages verzorgen voor zowel volwassenen als kinderen, die bekend zijn met de vreedzame krijgskunst. In zijn lessen besteedt hij aandacht aan de technische en aan de meer spirituele kant van Aikido.De lessen vinden plaats in sporthal De Klaverhal, Hondsdrafweg 1, Zoeterwoude Dorp en zijn bestemd voor aikidoka van alle niveaus.Op www.shizenryu.nl is meer informatie te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×