Gemeenten verloten fietsen op Banenmarkt

Werkzoekenden met een WBB-uitkering die de Banenmarkt in Leiden bezoeken maken kans op een fiets. De wethouders van de gemeenten Alkemade, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude verloten aanstaande zaterdag rond 14.30 uur acht fietsen. De Leidse wethouder Paul Jonas en zijn collega-wethouders uit de regio zullen de fietsen verloten. Na de prijsuitreiking wordt teruggeblikt op de Banenmarkt. Daarbij gaan de wethouders in gesprek met bezoekers, een aantal standhouders en de organisatoren van de Banenmarkt.

De Banenmarkt is een gezamenlijk initiatief van het CWI Leiden, UWV en de regiogemeenten. De markt wordt gehouden van 10.00 uur tot 15.00 uur bij het CWI aan de Oosterkerkstraat 1 in Leiden. Op de Banenmarkt zijn tientallen werkgevers, uitzendbureaus en re-integratiebedrijven uit de regio aanwezig. Ook kunnen bezoekers van de Banenmarkt deelnemen aan verschillende informatiebijeenkomsten en workshops.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×