Menno Smitsloo wist Belle Peres na afloop van haar optreden te verleiden tot een toegift voor haar ongeveer duizendkoppige publiek. (Foto's: Chris de Waard).

Belle Peres ster van de avond op gala in Pieterskerk

De Pieterskerk stond afgelopen vrijdagavond weer in het teken van de Internationale Herdenking van Leidens Ontzet. Het gala werd voor de 17e keer georganiseerd door gelijknamige stichting onder leiding van Menno Smitsloo. Hoogtepunten tijdens het indrukwekkende gala waren modeshows van verschillende Nederlandse ontwerpers, een uitvoering van het Leidse Volkslied door Peter Labruyère en een optreden van Belle Perez.

Elk jaar ondersteunt de organisatie ook een goed doel in Leiden. Dit jaar is dat Manege Moedig Voorwaarts waar meervoudig gehandicapten kunnen (leren) paardrijden. De grasvelden van de manege worden op kosten van de Internationale Herdenking van Leidens Ontzet onder handen genomen.

Leiden 3 Oktober 2007


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×