Een compleet verraste Wim de Ru werd vanmorgen 'overvallen' met de Van Sterkenburgprijs bestaande uit een zilveren koker met daarin een document in drie talen (Nederlands, engels en Spaans) met een tekst over vrijheid en een geldbedrag van 1500 euro. (Foto: Chris de Waard).

Eerste 'Van Sterkenburgprijs' uitgereikt aan Wim de Ru

Al twintig jaar dirigeert hij twee keer per jaar de koraalzang. Eén keer de week voor 3 oktober tijdens de oefening van de koraal en op 3 oktober zelf in het Van der Werfpark. Om hem daarvoor te bedanken kreeg dirigent Wim de Ru vanmorgen de Van Sterkenburgprijs. Het is dit jaar voor het eerst dat de 3 Ocotber Vereeniging deze prijs, vernoemd naar de springlevende oud-voorzitter van de vereniging, uitreikte.

De prijs is bedoeld om mensen aan wie de vereniging bijzonder veel dank verschuldigd is in het zonnetje te zetten.

Advertentie

Leiden 3 Oktober 2007


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×