Robert Strijk vertrekt na vijf jaar als Centrummanager.

Centrummanager Robert Strijk vertrekt

Het Centrummanagement Leiden krijgt een nieuw gezicht. Per 1 februari 2008 stapt de huidige centrummanager Robert Strijk op. De kans is groot dat hij het nieuw op te richten Visitors Centre bij Leiden Centraal gaat leiden. Strijk zelf wil dat nog niet bevestigen, maar sluit het ook niet uit. Het Visitors Centre moet volgens planning ergens rond mei volgend jaar de deuren openen. De nieuw op te richten ‘Stichting Netwerk Stadspartners Leiden Stad van Ontdekkingen’ gaat vanaf volgend jaar alle promotionele activiteiten voor de Sleutelstad bundelen. Naast het Visitors Centre worden ook het VVV Leiden en het Bureau Citymarketing in de nieuwe stichting ondergebracht.

Wie Strijk als centrummanager gaat opvolgen is nog niet bekend. Wel zijn er volgens Strijk verschillende mensen gepolst voor de functie.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×