Adje, foto: PR

Revue van Nu met Adje en Theo

Het theaterdebuut van de onnozele Adje en zijn maatje Theo, wordt op veler verzoek dit seizoen nog eens dunnetjes overgedaan. De reprise van de ‘Revue van nu’ is een verhaal over een muziekcorps uit Budel, dat voor het eerst buiten de dorpsgrenzen optreedt. Het optreden verloopt niet helemaal volgens plan. De helft van het muziekcorps komt niet opdagen, maar de overgebleven leden besluiten om het spektakel toch door te laten gaan. Wat volgt is een aaneenschakeling van hilarische sketches, een poedelshow, een nog bruine Michael Jackson, gevoelige liederen en meesterlijke slapsticks. De revue wordt afgesloten met een spetterend optreden van het Leidse muziekcorps. Adje werd in een klap bekend in Nederland door zijn televisieoptreden bij Paul de leeuw en ontketende daarna een ware ‘Adje rage’.

De Leeuwarder Courant schrijft over de voorstelling: “Een fraaie combinatie van slapstick en revue, met veel speelplezier. Een verdraaid knappe voorstelling, waarbij timing en improvisatievermogen de hoofdrol spelen.”

Voorstelling zondag 7 oktober, aanvang 16.00 uur. Kaarten zijn telefonisch te bestellen op: (0900) 900 1705 (25ct. p/m) of via de website: www.leidseschouwburg.nl

Meer info over Adje en Theo: www.adje.nl

Leidse Schouwburg, Oude Vest 43, Leiden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×