Swingen op 2 & 3 oktober bij Stadscafé van der Werff

DJ’s Wipneus & Pim staan morgenavond weer eens garant voor lekker ouderwets feesten. Op het buitenpodium van Stadscafé van der Werff kan er flink geswingd worden op de leukste platen uit de muziekgeschiedenis. Met hun hilarische ‘feel-good-acts’ hebben Wipneus & Pim een nieuwe dj-cultuur tot stand gebracht, waarin samengaan met hun publiek een hoofdrol speelt. Wipneus en Pim organiseren danswedstrijden, ouderwetse ‘jongens-tegen-de-meisjes’-competities en ‘playback-battles’.

Op 3 oktober treedt de geweldige Nederpop band LOS op met ‘Nedercovers’, gevolgd door en de top-act Brickhouse. Meer info: www.stadscafevanderwerff.nl

Advertentie

Leiden 3 Oktober 2007


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×