Dronken automobilist voor de vierde keer betrapt

Net als op de avond van 2 oktober heeft het Regionaal Verkeershandhavingsteam van de Politie Hollands Midden gisteravond in Leiden en omliggende gemeenten op zes verschillende locaties alcoholcontroles uitgevoerd. Er werden 307 ademtesten afgenomen. Van 16 bestuurders was de test verdacht. Drie van hen bleken inderdaad teveel gedronken te hebben en moesten hun rijbewijs inleveren. Eén bestuurder werd voor de vierde keer betrapt. In juni was hij daardoor zijn rijbewijs al kwijt geraakt. Hij krijgt daarom ook proces-verbaal voor het rijden zonder rijbewijs.

Van de overige bestuurders kregen er uiteindelijk 11 een proces-verbaal voor het rijden onder invloed, maar hadden niet zoveel op dat ze hun rijbewijs moesten inleveren.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×