Hein van der Gaag.

Hein van der Gaag Trio in Leidse Burcht

Het Trio van Hein van der Gaag speelt al jarenlang iedere maandagavond in het bekende Amsterdamse Jazzcafé ‘Alto’. Aanstaande zondag treedt het trio op in de Leidse Burcht. Hans Dulfer is al jaren fan van dit tijdloze trio en zegt hierover: “Hein van der Gaag is een meester in het kiezen van zijn repertoire en weet ook nog aan elk nummer een eigen wending te geven, zodat zelfs de meest afgekloven ‘standards’ een even frisse als verrassende aanpak krijgen. De magie die van der Gaag iedere keer weer weet uit te stralen is een weerspiegeling van zijn jaren lange ervaring in de nationale en internationale Jazz scene.”

Bezetting : Hein van der Gaag piano, Sven Schuster bas en Roberto Haliffi drums.

Zaterdag 7 oktober, aanvang 15.00 uur. Meer info: www.deburchtleiden.nl

De Burcht, Burgsteeg 14, Leiden

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×