Patiëntjes LUMC vieren morgen feest

Morgenmiddag is het voor een aantal kinderen dat in het LUMC verblijft toch een beetje feest.Nadat ze pannenkoeken gegeten hebben bij Pannenkoekhuis de Schaapsbel, gaan ze namelijk een anderhalfuur durend boottochtje door de Leidse grachten maken. Ook op de boot, die afkomstig is van de Leidse Rederij, zullen de nodige feestelijkheden niet ontbreken.

De boottocht is tijdens het jaarlijkse gala van het Willem-Alexander Kinderfonds, dat in maart gehouden is, geveild voor 10.000 euro. Dit hele bedrag gaat naar het Willem-Alexander Kinderfonds, dat het zal besteden aan onderzoek en activiteiten.Meer informatie over het fonds is te vinden op www.willem-alexanderkinderfonds.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×