Forumdebat over provincie versus Leiden

Vrijdag is er in de Lorentzhof een forumdebat over de gang van zaken rond de RijnGouwelijn. Politici uit de Provinciale Staten en uit de Leidse gemeenteraad debatteren over de bestuursdwang van de Provincie. Wat betekent dit voor de Leidse burgers, waarom wil de Provincie dit en hoe zit het met het gehouden referendum? Het debat vindt plaats in de ‘week van de democratie’ en iedereen is dan ook welkom.

Het debat wordt georganiseerd door Libertas Leiden en de wijkvereniging Professoren- en Burgemeesterswijk. Sprekers uit de Provinciale Staten zijn Ron Hillebrand, fractievoorzitter PvdA en Hans Démoed, fractievoorzitter CDA. Van de Leidse gemeenteraad zijn Antoine Theeuwen, fractievoorzitter SP en Paul van Meenen, fractievoorzitter D66 aanwezig.

De inloop start vrijdag om 14.30 (met drankje), het debat begint om 15.00. De bijeenkomst vindt plaats in Zorgcentrum Lorentzhof (grote zaal), Lorentzhof 1 (tussen Lorentzkade en Zoeterwoudsesingel).

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×