Foto: Michael Kooren

'List en bedrog aan het hof'

‘De Koning Danst’ is een komische voorstelling voor kinderen vanaf zes jaar. De voorstelling is gebaseerd op de echt gebeurde geschiedenis van Lodewijk XIV, de ijdele zonnekoning en zijn hoftheatermaker Molière. De koning is dol op dans en heeft een eigen hofdansgezelschap, waarbij hij zelf graag als ster meedanst. Omdat hij echter wel de mooiste danser wil zijn laat hij, in het diepste geheim, een schitterend kostuum voor zichzelf maken. Met fraaie kostuums en een prachtig decor is deze dansvoorstelling een lust voor het oog, uitgevoerd door Merkx en dansers.

Voorstelling: zondag 14 oktober, aanvang: 15.00 uur. Kaarten: www.laktheater.nl

Meer info over Merkx & dansers: www.merkxendansers.nl

Laktheater, Cleveringaplaats 1, leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×