Dolf Jansen, foto: PR

'Wilders geen enge populist' in 'Geen oudejaarsvoorstelling'

In de Leidse Schouwburg zal Dolf Jansen ‘Geen oudejaarsvoorstelling’ geven. Jansen, naast bekende ‘hardloper’ vooral een bekende, recalcitrante stand-up comedian, dichter en improvisator, stelt actuele onderwerpen aan de kaak op zijn bekende eigen manier, zoals: “Er is geen klimaatsverandering”, “Irak is nu een democratie”, “Wilders is geen enge populist”, “Ik bel je snel terug” en “Vrouwen denken maar aan een ding: reserveren voor de voorstelling ‘Geen oudejaarsvoorstelling’.”

Voorstellingen: maandag 15 en dinsdag 16 oktober, aanvang: 20.15 uur.

De afdeling kaartverkoop is bereikbaar op telefoonnummer 0900-900 1705 (25 ct pm). Online kaartverkoop via www.leidseschouwburg.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×