Stevie Ann nu echt in Leidse LVC

Ruim een half jaar geleden ging het geplande optreden van singer/songwriter Stevie Ann in het Leidse LVC niet door. De overweldigende aandacht werd de jonge Ann allemaal wat teveel en ze blies haar clubtoer af. Ze nam tijd vrij om te werken aan haar tweede plaat ‘Closer to the Heart’ en vertrok naar Wales en Londen. Ook deze cd heeft weer heel wat stof doen opwaaien en kwam in de eerste week direct op nummer 11 de top 40 binnen. Zaterdag 20 oktober treedt ze dan toch op in het LVC. Een bijzonder concert van een zeer getalenteerde jonge vrouw, die sinds 2005 al diverse grote prijzen toegekend heeft gekregen.

Zo won ze in november 2005 een Essent Awards, een prijs voor jonge en veelbelovende artiesten. Enkele maanden later, in februari 2006′, kon ze een Zilveren Harp in ontvangst nemen. Bij de 3FM Awards 2006 iwerd Ann genomineerd in de categorie ‘Beste Nieuwkomer’ en dit jaar ging ze op voor TMF Borsato-Award.

Na alle aandacht voor haar eerste cd ‘Away from Here’, waar aan alle kanten aan Stevie Ann getrokken werd is ‘Closer to the heart’ een reflectie over die periode. Een tijd, waarin ze moeite had met haar pas verworven status en waarin zij zich vaak alleen voelde.

Zaterdag 20 oktober, aanvang 20.00 uur. Meer info:<u>www.lvc.nl</u>

LVC, Breestraat 66, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×