Archief van Teylingen komt naar Leiden

De gemeente Leiden heeft besloten een gemeenschappelijke regeling aan te gaan met de gemeente Teylingen waarbij het Regionaal Archief Leiden wordt aangewezen als archiefbewaarplaats van Teylingen. Dit betekent dat de archieven van Sassenheim en Voorhout verhuizen naar Leiden. Het archief van Warmond was al eerder ondergebracht in Leiden.  

De archieven zijn kosteloos in te zien in Leiden in de studiezaal. Binnenkort worden de archieven ook op de website www.leidenarchief.nl ontsloten. De intentie is om alle archieven van het samenwerkingsverband Holland Rijnland uiteindelijk in Leiden onder te brengen. Samen is de archivering goedkoper.  

 

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×