Wegwerkzaamheden aan A4

Wie komend weekend gebruik van de A4 wil maken, moet rekenen op vertraging, omleidingen en snelheidsbeperkingen. Tussen vrijdag 19 oktober 22.00 uur en maandag 22 oktober 05.00 uur, voert Rijkswaterstaat namelijk wegwerkzaamheden uit nabij Leiden. De A4 is dan in de rijrichting Den Haag voor alle weggebruikers afgesloten tussen het knooppunt Burgerveen en de afrit 6a Zoeterwoude-Rijndijk. De op- en afritten 5 Roelofarendsveen, 6 Hoogmade en afrit 6a Zoeterwoude-Rijndijk zijn dan dicht.

Verkeer naar Amsterdam is wel mogelijk. Wel is oprit 6a Zoeterwoude-Rijndijk afgesloten. Ook kunnen weggebruikers niet rechtstreeks van de N11 naar de A4 richting Amsterdam. Vanaf knooppunt Burgerveen wordt het verkeer richting Den Haag over de A44 en N44 geleid. Wie overdag vanaf de ringweg Amsterdam naar Den haag wil, krijgt het advies om via Utrecht te rijden. Weggebruikers richting Roelofarendsveen worden via afrit 4 Nieuw Vennep omgeleid. Alle omleidingen worden aangegeven met gele borden. Om de overlast te beperken, is er een vanAnaarBeter-buskaartje in het leven geroepen. Op zaterdag en zondag kunnen reizigers in de Duin- en Bollenstreek en Leiden met dit retourtje dat euro 2 kost, gebruikmaken van de buslijnen 32, 39, 45, 48, 50, 51, 56, 169, 182, 206 en 370. Dit kaartje is bij de buschauffeurs verkrijgbaar.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×