Inbraak gepleegd met valse sleutel

Gisteren zijn drie huishoudens bezocht door ongewenste gasten. Bij een woning aan de Hoge Morsweg wisten zij mogelijk met behulp van een valse sleutel de achterdeur te openen. Uit dit huis zijn onder andere een digitale viedeocamera en sieraden weggenomen. Bij een studentenwoning aan de Magdalena Moonsstraat wisten inbrekers de voordeur te openen. Hier wisselde een laptop van eigenaar.

De bewoner van een huis aan de Sophiastraat had minder pech. Toen hij thuiskwam, zag hij twee personen naar buiten komen. Hij zette direct de achtervolging in, waarop één van de indringers een tas met gestolen spullen liet vallen. Het tweetal verdween daarna in in de richting van de Waldeck Pyrmontstraat. Zij zijn de woning vermoedelijk binnengekomen door de voordeur open te flipperen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×