Cursus voor familie van mensen met AD(H)D

Mensen met AD(H)D hebben vaak moeite om hun leven te organiseren. Door een gebrek aan structuur gaat er veel mis. Voor hun familieleden en partners is dit vaak moeilijk te verkroppen. Hoe moeten ze ermee omgaan? Wanneer moeten ze ingrijpen en hoe kunnen ze steun bieden? GGZ Leiden wil graag antwoorden op deze vragen geven. Hiertoe start op dinsdagavond 13 november een cursus, speciaal bedoeld voor familieleden van mensen met AD(H)D.

Tijdens deze cursus wordt informatie over AD(H)D verstrekt. Maar ook onderwerpen als de verdeling van taken en verantwoordelijkheden, het zoeken van de eigen grenzen en de communicatie komen aan bod. De cursus is gratis en beslaat vijf bijeenkomsten die ieder twee uur duren. Voorafgaand vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Het maximale aantal deelnemers bedraagt twaalf. Wie meer informatie wenst, of zich wil aanmelden, kan mailen naar preventie@ggzleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×