Concert van trompetten en beademingsapparatuur

In het kader van de Wetenschapsdag 2007 organiseert het Leids Universitair Medisch Centrum morgen een bijzonder première van:’Wind’. Dit stuk is gecomponeerd door Leonard Evers en wordt uitgevoerd door musici afkomstig van diverse conservatoria en medewerkers van het LUMC. In ‘Wind’ is geprobeerd om de werelden van wetenschap en kunst nader tot elkaar te brengen door gebruik van medische apparaten afkomstig van de intensive-care te combineren met ‘gewone’ muziekinstrumenten. ’Wind’ is geschreven voor gemengd kamerkoor, vier trompetten, slagwerk en beademingsapparatuur.

Zondag 21 oktober, aanvang 10.30 uur in het LUMC. De uitvoering zal plaatsvinden in de nieuwe entree van het ziekenhuis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×