Voorlichtingsavond over bevallen in het Diaconessenhuis

Volgende week dinsdag avond organiseert de kraam- en zwangerenafdeling van het Diaconessenhuis een voorlichtingsavond voor aanstaande ouders. Twee verpleegkundigen van deze afdeling geven een presentatie over een aantal praktische zaken rond de bevalling in het ziekenhuis. Hierbij is een gynaecoloog aanwezig om vragen te beantwoorden.Ook krijgen belangstellenden een rondleiding door de verloskamers en kraamafdeling en vertelt een lactactiekundige het een en ander over borstvoeding.

De avond vindt plaats in het auditorium van het ziekenhuis en duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Belangstellenden kunnen zich voor de avond aanmelden door een mail te sturen naar aanstaandeouders@diaconessenhuis.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×