Getuigen gezocht van bijtincident met hond

De politie wil graag weten wie gisteravond getuige waren van een incident waarbij een 48-jarige Leidenaar gebeten en geslagen werd.De Leidenaar liep rond 21.30 uur over de Haarlemmerstraat, toen hij werd aangevallen door een hond. hij weerde het dier af, door naar hem te trappen. De hondeneigenaar pikte dit niet en sloeg het slachtoffer meerdere malen met de hondenriem. Ondertussen bleef de hond aanvallen.De hond en zijn baas vertrokken uiteindelijk, samen met een vrouw die bij het tweetal leek te horen. Het slachtoffer had een aantal bijtwonden opgelopen, die in het LUMC zijn behandeld.De politie verzoekt iedereen die iets gezien heeft wat met deze zaak te maken kan hebben, dit te melden. Dat kan door te bellen naar 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×