PvdA-café over generaal pardon

Op donderdagavond 1 november organiseert de Leidse PvdA een politiek café over het generaal pardon. In een informele setting zullen Tweede kamerlid Hans Spekman en (demissionair) wethouder Gerda van den Berg over de uitvoering van de pardonregeling praten. Volgens de PvdA is de uitvoering van de regeling een succes: “Ondanks dat Wilders (“het generaal pardon is een regelrechte ramp”) en de VVD (“een generaal pardon is principieel onjuist en praktisch onuitvoerbaar”) een rampenscenario voorspelden, verloopt de uitvoering tot nog toe goed.”

Hoe het staat met de uitvoering in Leiden, hoeveel mensen al een verblijfsvergunning hebben gekregen en of de regeling voldoende is om schoon schip te maken en de noodopvang te sluiten komt volgende week donderdag allemaal aan de orde.

Het PvdA-café vindt plaats in de bovenzaal van het Koetshuis “de Burcht”, Burgsteeg 13 te Leiden en begint om 20.30. De toegang is gratis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×