Afdeling Vreemdelingenrecht bestaat een jaar

De afdeling Vreemdelingenrecht van de Leidse Rechtswinkel, bestond afgelopen dinsdag een jaar. Deze afdeling wordt bevolkt door rechtenstudenten die de hulpbehoevende vreemdelingen gratis voorzien van advies en uitleg over de langdurige en ondoorzichtige procedures waarmee zij te makenkrijgen.

Marianne ter Mors die voorzitter van de afdeling is, vertelt onder andere:”in lastige gevallen verwijzen we mensen ook door naaradvocaten. Wij zijn niet gemachtigd om personen te vertegenwoordigen, maar onsadvies is vaak voldoende om mensen op weg te helpen. Op deze manier proberenwij bij de wat simpelere zaken te voorkomen dat mensen meteen naar een vaakdure advocaat moeten stappen.”De afdeling Vreemdelingenrecht is iedere maandagavond tussen 18.30 en 20.30 uur op afspraak beschikbaar. De Leidse Rechtswinkel is te vinden aan Ketelboetersteeg 10. Het telefoonnummer is: 071-5141516.Meer informatie is te vinden op www.leidserechtswinkel.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×