Leiden Zuidwest opgefrist

Omdat een schone en opgeruimde wijk het veiligheidsgevoel zou bevorderen en de kleine criminaliteit zou terugdringen, hebben bewoners en professionals afgelopen woensdag de handen uit de mouwen gestoken in de Brahmslaan en het winkelcentrum Wagnerplein. Het vuil is van de straat gehaald en uit de bosjes geplukt en de bewoners konden al het grofvuil dat op hun balkons slingerde, de hele dag naar een grote vuilcontainer brengen. Toen alles was opgeruimd, mochten de kinderen onder begeleiding van TOS (Thuis Op Straat) lekker sporten en spelen.

Initiatiefnemers van de opruimbeurt waren Wijkvereniging Leefbaar Zuidwest en Leiden Buitengewoon Veilig.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×