Haal meer uit de computer

Voor iedereen die meer uit de computer wil halen, organiseert de Centrale Bibliotheek een aantal zondagworkshops. Tijdens deze basisworkshops maken de deelnemers onder leiding van een docent stapsgewijs kennis met een aantal handige computerprogramma’s.Wie zijn financiële administratie op de computer wil voeren, kan daarbij gebruikmaken van het programma Excel. Op 4 november en 13 januari worden tijdens de workshop Excel Basis alle basishandelingen doorgenomen, die daarbij nodig zijn.

Op 16 december en 24 februari, leren belangstellenden tijdens de workshop Etiketten, Macro’s en Formulieren, hoe ze bijvoorbeeld adresetiketten kunnen maken en printen.Voor wie graag een presentatie geeft of een mooi verslag met vakantie foto’s maakt, is de workshop PowerPoint Basis interessant. Deze workshop is gepland op 18 november en 27 januari.Tenslotte is er ook een workshop voor iedereen die muziek van internet wil halen, muziek cd´s wil branden of concertagenda´s wil bekijken. Deze workshop genaamd Muziek en Internet, vindt plaats op 2 december en 10 februari.Alle workshops beslaan één middag en worden gegeven in het Digitaal Lokaal van de Centrale Bibliotheek aan de Nieuwstraat. Ze starten om 13.30 en eindigen om 16.00 uur. De kosten bedragen e8 per persoon, per workshop.Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekvoorjou.nl en aanmelden voor de workshops kan bij de Klantencervice van de Centrale Bibliotheek.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×