Hortus zoekt goede doelen en marktbezoekers

Op zondag 9 december organiseert de Hortus botanicus een Goededoelenmarkt. Op deze markt kunnen kleine goede doelen zich presenteren aan het publiek en spullen verkopen ten gunste van hun goede doel. Zo verkoopt het Hulpfonds Rhodes canvasschilderijen gemaakt door de leerlingen van de lagere school in Rhodes/Zuid-Afrika. De opbrengst van deze schilderijen wordt besteed aan deze school.

Er is heel wat ruimte voor marktkraampjes. Ze staan verspreid over de hele Hortus, van het inpandige terras in de Wintertuin tot in de tentbij de Oranjerie, en het kleine pleintje onder de bananenbomen in de tropische kas.Het is de bedoeling dat al deze kraampjes gevuld worden door met name kleine goede doelen. Zij kunnen zich aanmelden door een mail met informatie over het goede doel en de te verkopen spullen, te sturen naar Patricia Vandecasteele vdcasteele@hortus.leidenuniv.nl. Een kraam kost 25 euro.De Hortus is op 9 december geopend van 10.00 tot 17.00 uuren de toegangsprijs wordt die dag gehalveerd. Ook zijn er de hele dag winterwandelingen onder leiding van een Hortusverteller.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×