Klachten geluid Vrijplaats goed afgehandeld

Het College van B & W heeft juist gehandeld inzake het verschaffen van informatie over meldingen van geluidsoverlast bij de Vrijplaats Koppenhinksteeg. Dat meldde burgemeester Lenferink gisteravond naar aanleiding van schriftelijke vragen hierover van de raadsleden Frederik Zevenbergen ( VVD) en Jan Jaap de Haan (CDA). De laatsten stelden dat er vaker aangifte van geluidsoverlast door omwonenden was gedaan dan de burgemeester eerder aangaf. Lenferink zei aanvankelijk dat er slechts een klacht was binnen gekomen maar volgens de vragenstellers waren dat er meer.

Volgens Lenferink zijn er inderdaad meer klachten binnengekomen, in totaal zes, maar die hebben niet allemaal tot een proces-verbaal geleid. Politieambtenaren of GOA’s zijn in alle zes gevallen wel poolshoogte gaan nemen, maar dat heeft slechts een keer tot een proces-verbaal geleid en een keer tot een waarschuwing. De overige vier klachten bleken binnen de gemaakte afspraken rond geluidsniveau te liggen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×