Tweede aanbieder GSM parkeren in Leiden

De gemeente Leiden heeft de wethouder Verkeer en Milieu gemachtigd een overeenkomst te sluiten met het bedrijf Yellowbrick. Dit bedrijf gaat in navolging van Park Line, dat al enige jaren actief is in Leiden, vanaf 1 november van dit jaar ook GSM-parkeren in Leiden aanbieden. Klanten van Yellowbrick kunnen zich, zodra zij parkeren op plaatsen bij parkeerautomaten met hun mobiele telefoon aan- en afmelden op een speciaal telefoonnummer, waarbij het verschuldigde bedrag voor de parkeerbelasting achteraf in rekening wordt gebracht.

Volgens burgemeester Lenferink is concurrentie van GSM-parkeeraanbieders uiteindelijk in het voordeel van de klant. Ook is Yellowbrick voor de gemeente iets voordeliger.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×