Bejaarde omgeduwd door scooterrijder

Een 68-jarige fietser uit Leiden is donderdag door een scooterrijder omver geduwd. De Leidenaar fietste rond 08.50 uur over de Voorschoterweg ter hoogte van zwembad ‘De Vliet’. Op het moment dat hij een stilstaande scooter wilde passeren, reed de scooterrijder weg. Vermoedelijk zag hij de fietser niet aankomen. Om een aanrijding te voorkomen, moest de Leidenaar de scooterrijder wegduwen. Deze reageerde echter boos, ging naast de Leidenaar rijden en begon te schelden. Hij gaf de Leidenaar een schouderduw zodat die viel. De scooterrijder keek nog één keer agressief achterom en reed weg in de richting van de fietstunnel ter hoogte van de Churchillaan.

De politie verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844, Leiden Zuid. De man, stevig postuur, reed op een grijze scooter met een roze glimmende onderzijde.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×