'The Battle of the West 4, hiphopjam voor bboys'

De Leidse jongerengroep Battle Force organiseert in samenwerking met Winnersway en OCN aanstaande zaterdag de vierde editie van danstoernooi ‘The Battle of the West’. Tijdens dit danstoernooi, in straattaal ‘hiphopjam’, zullen zowel breakdancers (bboys) en streetdancers hun beste ‘moves’ laten zien. Een professionele jury van streetdance leraren beoordeelt de dansers op originaliteit, creativiteit, uitstraling en interactie. De ‘crew’, die in de finale als beste wordt beoordeeld ontvangt, naast een leuke geldprijs, de eer van de Best of the West.

De Leidse organisatoren willen met deze vierde editie van The Battle of the West jonge dansers stimuleren om zich positief te uiten via creativiteit, kracht en sportiviteit en op deze manier anderen te motiveren om hetzelfde te doen. Tevens promoot Winnersway als verslavingsinstelling ‘a drugfree party scene’. Winnersway is al acht jaar actief om verslaafden te helpen met het afkicken en het opbouwen van een nieuw leven.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 3 november, aanvang: 19.00 uur; deur open om 18.00 uur. De toegangsprijs is € 5,- p.p. aan de deur. Meer info: www.battleofthewest.nl

Turkooislaan 131, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×