In de Stevenshof leeft Halloween al jaren. Honderden kinderen uit de wijk doen eraan mee. (Foto's: Bram Pater).

Twee Halloween-optochten in Stevenshof

Halloween leek nooit zo populair in deze regio, maar dat geldt zeker niet voor alle wijken. Zo werden er in de Stevenshof maar liefst twee optochten gehouden, omdat de optocht anders te groot zou worden. De evenementencommissie van de Wijkraad Stevenshof organiseerde een Halloween-optocht door de wijk en een griezeltocht door het park. Om 19.00 uur gingen de eerste verkleedde kinderen bij de ijsbaan van start onder muzikale begeleiding van De Dorstvlegels. Een tweede tocht begon bij basisschool Het Klankbord met muziek van De Maretoeters.

De kinderen gingen verkleed langs de huizen om snoep op te halen. Aan het einde van de tocht werden ze getracteerd op heksensoep en drakenbloed.

Leiden halloween


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×