Ga mee naar Neuerburg met de Zonnebloem

De Zonnebloem LinQ vakanties verzorgt reizen voor 18 tot 45-jarigen met een lichamelijke handicap, die vanwege de noodzakelijke intensieve zorg en verpleging, niet zelfstandig op vakantie kunnen.Voor de Zuid-Hollandse reislustigen staat in juni een 7-daagse reis naar het Duitse Neuerburg in de Eifel op het programma. Deze vakantie bevat onder andere een bezoek aan Luxemburg-stad, een discoavond en een dagje relaxen in het wellness-centrum.

Er kunnen 20 gasten en evenzoveel vrijwilligers mee. Het is de bedoeling dat ook deze vrijwilligers in leeftijd variëren van 18 tot 45 jaar en dat een aantal van hen op medisch gebied deskundig is.De vakantie duurt van 2 tot en met 7 juni. Gasten betalen € 415 per persoon.Zowel gasten als vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij Saskia Stricker, zonnebloem08@planet.nl. Kijk op www.zonnebloemlinq.nl voor meer informatie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×