Hot House presenteert jazz met avontuurlijk tintje

Trio Braam / de Joode / Vatcher is een in principe traditioneel samengesteld jazztrio, waarvan de muzikanten ware ontdekkingsreigers zijn. De drie spelen heel toegankelijk, maar de muziek is verre van traditioneel. Hun muzikale vriendschap heeft geleid tot een intuïtieve speeltrant met een zeer hoog niveau. Improvisatie is de belangrijkste factor in hun samenspel. Hoewel Michiel Braam alle stukken heeft gecomponeerd, spelen ze ieder een volkomen gelijkwaardige rol in hun muziek. Bezetting: Michiel Braam-piano, Wilbert de Joode-bas en Michael Vatcher-slagwerk. 

Concert: zaterdag 17 november, aanvang 21.30 uur. De Burcht Tuinzaal, Burgsteeg 14, Leiden.

Op de foto van links naar rechts: Michiel Braam, Wilbert de Joode en Michael Vatcher, foto:PR.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×