Foto: Fotobureau Peter Schipper.

Zwaar gewonde bij aanrijding tussen bus en auto

Een nog onbekende vrouw is vanmiddag zwaar gewond geraakt op de Rijnsburgerweg. Een lijnbus zonder passagiers reed vanuit de richting Oegstgeest linksaf de remise van Connexxion in. Op dat moment reed de auto van het slachtoffer de kruising op. De vrouw raakte bekneld toen de bus de auto aanreed. De brandweer heeft de vrouw bevrijd en artsen van de traumahelikopter hebben het slachtoffer ter plaatse geholpen. Zij is overgebracht naar het LUMC. De andere inzittende van de auto bleef ongedeerd.

De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding op de hoek van de Rijnsburgerweg en de Bargelaan. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie van team Leiden-Noord via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×